Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    11 травня - День матері

    Дорогі жінки Богодухівщини!

    В останній місяць весни, з буянням різнотрав’я і квітів приходить до нас величне свято - День матері.

    Це свято особливе, сповнене щирого почуття любові, глибокої вдячності і безмежної шани до жінки-матері. Шанобливе та поважне ставлення до жінки-матері, її високий авторитет у сім’ї і суспільстві за всіх часів були притаманні українському народові, а материнська любов була і є надійною, могутньою силою, опорою духовності, інтелекту, звершень. Рід людський, наше життя і все найшанованіше на землі починається від матері, освячується її мудрістю, любов’ю, добротою та милосердям, довготерпінням та всепрощенням. Саме образ матері, її сердечне тепло та ласка для кожної людини назавжди залишаються найдорожчими святинями, що втілюють моральні чесноти, самовідданість, уособлюють незрадливість і самопожертву, символізують життя, родинне тепло, затишок і всеперемагаючу любов.

    Ми низько вклоняємося, шануємо і славимо вас, дорогі матері. На вашій любові, мудрості, терпінні, душевній щирості тримається світ. Вам ми зобов’язані своїми успіхами і перемогами. І цілком закономірно, що це чудове травневе свято органічно вплелося у гроно українських цінностей і є свідченням відродження споконвічних національних традицій.

    Дорогі жінки, шановні матері! Доземний вам уклін і щира дяка за натхненну та найвідповідальнішу материнську працю, за відданість, ласку, розуміння та надійну підтримку. Від усього серця бажаю вам міцного здоров’я, родинного благополуччя, щастя і добра на довгі літа!

    З повагою.
    Голова Богодухівської районної
    державної адміністрації
    Л.С.Коновалов

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання