Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Розпорядження №159 від 29.04.11 "Про внесення змін до Регламенту Богодухівської районної державної адміністрації"


    БОГОДУХІВСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

    Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

    Богодухів

    від 29.04.11
     
    № 159


    Про внесення змін до Регламенту Богодухівської районної державної адміністрації
     

    З метою забезпечення відкритості та прозорості в діяльності районної державної адміністрації, створення механізмів реалізації права кожного громадянина на доступ до публічної інформації та відповідно до статті 45 Закону України «Про місцеві державні адміністрації» і Закону України «Про доступ до публічної інформації» внести до Регламенту Богодухівської районної державної адміністрації, затвердженого розпорядженням голови райдержадміністрації від 13.01.11 № 13 такі зміни:

    1. Абзац перший пункту 1.2. розділу 1 «Загальні положення» викласти у такій редакції:
    «Робота районної державної адміністрації, її апарату та структурних підрозділів є відкритою і гласною, за винятком розгляду питань, які належать до публічної інформації з обмеженим доступом».

    2. Пункт 1.5. розділу 1 «Загальні положення» після слів «і затверджуються розпорядженням голови райдержадміністрації» доповнити словами наступного змісту:
    «із наступним оприлюдненням у порядку, передбаченому Законом України «Про доступ до публічної інформації».

    3. Пункт 2.1. розділу 2 «Планування роботи районної державної адміністрації» доповнити абзацом третім наступного змісту:
    «Плани роботи та плани основних заходів районної державної адміністрації підлягають оприлюдненню на її офіційному веб-сайті в порядку, передбаченому Законом України «Про доступ до публічної інформації».

    4. Пункт 4.2. розділу 4 «Кадрова робота» викласти в наступній редакції:
    «Організація кадрової роботи в районній державній адміністрації здійснюється за затвердженим розпорядженням голови районної державної адміністрації Комплексним планом роботи з кадрами, у якому визначаються заходи з добору, підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників, роботи з керівниками державних і комунальних підприємств, установ та організацій та головами акціонерних товариств, контрольний пакет акцій яких належить державі, а також роботи з кадровим резервом».

    5. Пункт 4.6. розділу 4 «Кадрова робота» викласти в наступній редакції:
    «У районній державній адміністрації, її структурних підрозділах створюється резерв кадрів, в порядку, передбаченому Положенням про формування кадрового резерву для державної служби, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 28 лютого 2001 року №199, який підлягає щорічному перегляду та затвердженню. На посаду голови районної державної адміністрації кадровий резерв формується на конкурсних засадах відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 21 лютого 2007 року №272 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу із зарахування до кадрового резерву на посади державних службовців першої-третьої категорії, призначення на які здійснюється Президентом України за поданням Прем’єр-міністра України або Кабінетом Міністрів України чи погоджується з Кабінетом Міністрів України».

    6. Абзац четвертий пункту 4.9. розділу 4 «Кадрова робота» викласти в наступній редакції:
    «У відділі ведеться комп’ютерний облік електронних особових справ державних службовців третьої-сьомої категорії, дані якого використовуються в межах повноважень районної державної адміністрації, супроводження та зберігання відомостей для формування єдиної державної комп’ютерної системи «Кадри».

    7. Абзац другий пункту 5.2. розділу 5 «Організація роботи з документами» викласти в наступній редакції:
    «Організація роботи з документами з грифом "Для службового користування" в районній державній адміністрації здійснюється відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації», Інструкції про порядок обліку, зберігання і використання документів, справ, видань та інших матеріальних носіїв інформації, які містять конфіденційну інформацію, що є власністю держави, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 27 листопада 1998 року №1893 (зі змінами)».

    8. Пункт 7.1. розділу 7 «Організація розгляду звернень громадян і проведення особистого прийому громадян» доповнити абзацом четвертим наступного змісту:
    «У разі надходження до загального відділу апарату райдержадміністрації звернення, що відповідає вимогам до запиту на інформацію, передбаченому статтею 19 Закону України «Про доступ до публічної інформації», таке звернення негайно передається до відділу з питань внутрішньої політики, зв’язків з громадськістю, у справах преси та інформації апарату райдержадміністрації».

    9. Пункт 9.14. розділу 9 «Порядок внесення та розгляду проектів розпоряджень голови районної державної адміністрації» викласти в наступній редакції:
    «Попередньо підготовлений проект розпорядження, який є нормативно-правовим актом, погоджується в порядку, визначеному пунктом 9.5. Регламенту, та підлягає наступному оприлюдненню відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації».
    За результатами оприлюднення проекту розпорядження, який є нормативно-правовим актом, керівник органу, що є головним розробником, складає відповідну довідку про результати оприлюднення проекту розпорядження, у якій зазначаються пропозиції та зауваження, що надійшли в процесі його оприлюднення.
    Пропозиції та зауваження, що надійшли в процесі оприлюднення проекту розпорядження, розглядаються головним розробником, узагальнюються та враховуються під час доопрацювання проекту.
    Якщо за результатами опрацювання пропозицій та зауважень до проекту розпорядження були внесені зміни, такий проект підлягає повторному погодженню в порядку, передбаченому пунктом 9.5. Регламенту.
    У разі розроблення проекту розпорядження, який має ознаки регуляторного акта, головний розробник проводить аналіз його регуляторного впливу відповідно до вимог Закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності" за Методикою проведення аналізу впливу регуляторного акта, затвердженою постановою Кабінету Міністрів України від 11 березня 2004 року № 308.
    Попередньо підготовлений проект розпорядження, який є регуляторним актом, разом із матеріалами аналізу регуляторного впливу цього проекту погоджується в порядку, визначеному пунктом 9.5. Регламенту.
    Проект розпорядження, який є регуляторним актом, оприлюднюється головним розробником згідно зі статтями 9 і 20 Закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності".
    Проекти розпоряджень, що є регуляторними актами, підлягають обов’язковому погодженню у порядку, визначеному зазначеним законом».

    10. Пункт 9.15. розділу 9 «Порядок внесення та розгляду проектів розпоряджень голови районної державної адміністрації» доповнити після абзацу сьомого абзацом наступного змісту:
    «Проекти розпоряджень нормативно-правового характеру оприлюднюються на офіційному веб-сайті районної державної адміністрації не пізніш як за 20 робочих днів до дати їх подання на підпис голові районної державної адміністрації».
    Абзац восьмий пункту 9.15. відповідно вважати абзацом дев’ятим та викласти його в наступній редакції:
    «Завізований проект розпорядження після його оприлюднення подається на підпис голові районної державної адміністрації через керівника апарату районної державної адміністрації, після чого електронна версія документа подається головним розробником загальному відділу апарату районної державної адміністрації та відділу з питань внутрішньої політики, зв’язків з громадськістю, у справах преси та інформації апарату районної державної адміністрації».

    11. Пункт 11.3. розділу 11 «Порядок подання пропозицій до порядку денного та внесення проектів рішень на розгляд сесії районної ради» доповнити абзацом другим наступного змісту:
    «Проекти рішення районної ради оприлюднюються на офіційному веб-сайті районної державної адміністрації не пізніше як за 20 робочих днів до дати їх розгляду з метою прийняття».

    12. Абзац другий         пункту 13.5. розділу 13 «Порядок інформування обласної та районної державних адміністрацій та населення про найважливіші події, явища і тенденції суспільно-політичного, соціально-економічного та культурного становища в районі» після слів «закладів культури та мистецтва» доповнити словами наступного змісту:
    «посилання на інші Інтернет-ресурси району, оприлюднення інформації відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації».

    13. Пункт 15.4. розділу 15 «Консультативні, дорадчі та інші допоміжні органи районної державної адміністрації» доповнити абзацом другим наступного змісту:
    «План засідання колегії районної державної адміністрації на рік підлягає оприлюдненню у порядку, передбаченому Законом України «Про доступ до публічної інформації».

    14. Пункт 15.9. розділу 15 «Консультативні, дорадчі та інші допоміжні органи районної державної адміністрації» доповнити абзацом третім наступного змісту:
    «Проект порядку денного засідання колегії районної державної адміністрації підлягає оприлюдненню у порядку, передбаченому Законом України «Про доступ до публічної інформації».

    15. Абзац другий пункту 16.7. розділу 16 «Порядок підготовки та проведення нарад, інших заходів» після слів «затверджується головою районної державної адміністрації» доповнити словами наступного змісту:
    «із наступним оприлюдненням у порядку, передбаченому Законом України «Про доступ до публічної інформації».

    Голова районної державної
    адміністрації

    Л.С.КОНОВАЛОВ

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання