Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    28 квітня - Всесвітній день охорони праці

    У нашому районі відповідно до рекомендацій Міжнародної організації праці передбачено здійснити ряд заходів під девізом "Захищене та здорове покоління ", а саме: на підприємствах та в організаціях різних форм власності, активізація роз’яснювальної роботи, огляд проблем виробничої безпеки на сторінках районної газети, семінари для керівників та інженерів з охорони праці різних форм власності, робота телефону "гаряча лінія", по якому будуть прийматися запитання працівників та надаватися компетентні відповіді щодо захисту працюючих під час виникнення виробничих ситуацій , що загрожують здоров’ю чи життю самих працівників та людей , що знаходяться поряд з небезпечними факторами.
        Охорона життя і здоров’я працюючих від впливу небезпечних та шкідливих виробничих чинників має важливе соціальне значення, адже здоров’я працівників є національним багатством держави, оскільки безпосередньо впливає на працездатність людини, а відтак – на її добробут і подальший розвиток держави.
        В Україні працює майже кожен третій віком від 15 до 24 років, що становить понад 1 мільйон наших громадян. Ураховуючи, що в країні триває активна фаза всебічного реформування економіки, наше завдання – зберегти молоде покоління як безцінний потенціал для майбутнього ставлення ефективної і сильної держави. Реформи освіти та охорони здоров’я, децентралізація влади, розв’язання економічних проблем мають забезпечити гідні умови праці для молодих працівників.
        Україна активно інтегрує європейські норми з охорони праці у власну правову систему, створює умови для формування сучасної високої культури і відповідальність за збереження життя та здоров’я працівників.
        Ідея привернення Всесвітнього дня охорони праці бере початок від Дня пам’яті загиблих працівників, уперше проведеного американськими та канадськими трудящими в 1989 році в пам’ять про працівників, які загинули та отримали травму на виробництві.
        Благаємо – дотримуйтесь правил з техніки безпеки!


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання