Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Перспективи розвитку позашкільної освіти у районі

    У закладі приділяється значна увага роботі з обдарованими дітьми, залученню їх до гуртків науково-технічного, туристсько-краєзнавчого, еколого-натуралістичного, художньо-естетичного профілів.
        Відбувається поступове розширення мережі гуртків за всіма напрямами позашкільної освіти. На сьогодні кількість гуртківців становить 1043 чоловік у 45 гуртках. За підтримки керівництва району та області забезпечено зміцнення і модернізація матеріально-технічної бази закладу, удосконалення програмного і методичного забезпечення, створюються необхідні умови для здобуття позашкільної освіти, її доступності для дітей, особливо з сільської місцевості. В цьому навчальному році відремонтовано танцювальну залу колективу «Дзвіночок», замінено куліси сцени актової зали, модернізовано й утеплено фасад будівлі, проведено сучасні ефективні ремонти фойє, коридорів, відремонтована й оснащена танцювальна зала колективу «Радість», продовжуються капітальні ремонтні роботи спортивної зали, придбані м`які меблі у фойє, встановлено зовнішню систему відеоспостереження, засаджено вічнозеленими рослинами клумби на території закладу, виготовлено та встановлено символічний надпис із підсвіткою, придбано новий комплект підсилювальної музичної апаратури.
        Богодухівський центр дитячої та юнацької творчості, в якому в основному і здобувається позашкільна освіта дітьми та учнівською молоддю району, спрямовує свою діяльність на формування у дітей та молоді патріотизму, поваги до народних звичаїв, традицій та національних цінностей українського народу.


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання