Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Загальні збори Богодухівської районної громадської організації «Союз Чорнобиль Богодухівщини»

    3 серпня 2012 року відбулися загальні збори Богодухівської районної громадської організації «Союз Чорнобиль Богодухівщини» за участю голови райдержадміністрації В.М.Бєлого.

    Серед запрошених були   заступник голови районної ради І.П.Самутін, начальник управління праці та соціального захисту населення Н.В.Жижирій, завідувач сектора з питань постраждалих внаслідок аварії на Чорнобильській атомній електростанції управління праці та соціального захисту населення В.В.Лещенко та начальник відділу з призначення пенсій управління Пенсійного фонду України в Богодухівському районі Т.І.Дубініна.

    На зборах розглядалися  питання про стан роботи Богодухівської районної громадської організації «Союз Чорнобиль Богодухівщини» та поточні питання.

    На початку про роботу організації прозвітував голова Деркач В.П.

    Проблемними, як зауважив він, залишаються питання пенсійного забезпечення  учасників ліквідації різних категорій, оренда приміщення для членів цієї організації, забезпеченість житлом.  «Дуже добре, що є люди, які відгукуються на наші проблеми, - зауважив Валерій Петрович, адже добрі стосунки завжди є запорукою добрих справ»

    Серед виступаючих були  ліквідатори, вдови ліквідаторів.

    Їх цікавили пільги, безкоштовний проїзд, надання путівок, виділення ліків хворим на цукровий діабет.

    Виступаючи перед присутніми, голова райдержадміністрації В.М.Бєлий подякував за запрошення  на збори організації та зупинився на основних моментах ініціатив Президента України щодо соціального захисту громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.

    «Влада завжди намагається  ставитися з порозумінням до проблем кожної громадської організації», - акцентував Володимир Миколайович, думаю, що й надалі ми будемо співпрацювати конструктивно і  виважено.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання