Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    З апаратної наради у голови райдержадміністрації

    15 серпня 2012 р. в райдержадміністрації відбулася  апаратна нарада у голови райдержадміністрації за участю керівництва райдержадміністрації, начальників управлінь, відділів та інших структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.

    Питання, винесені на нараду:

    1. У порядку контролю: Про хід виконання доручення голови райдержадміністрації від 14 березня 2012 року №01-03/773 за результатами зустрічі з жителями Шарівської селищної ради 12 березня 2012 року

    2. У порядку контролю: Про хід виконання доручення голови райдержадміністрації від 17 липня 2012 року №01-03/1931 за результатами зборів активу Хрущово-Микитівської територіальної громади.

    3. Про готовність виборчих дільниць до проведення позачергових виборів Богодухівського міського голови.

    2. Звіт Гутянського селищного голови Дьоміна В.І. щодо виконання делегованих повноважень органів виконавчої влади в частині забезпечення вимог чинного законодавства щодо розгляду звернень громадян, здійснення контролю за станом цієї роботи на підприємствах, в установах та організаціях незалежно від форм власності.

    З питання щодо готовності виборчих дільниць до проведення позачергових вборів Богодухівського міського голови виступила в.о.міського голови, секретар ради Олексенко Н.І.. Зокрема, Наталія Іванівна зазначила, що 17 травня 2012 року Верховна Рада України ухвалила постанову «Про призначення позачергових виборів Богодухівського міського голови».

    19 червня поточного року виконавчий комітет міської ради ухвалив рішення №178 «Про відведення місць для розміщення матеріалів передвиборчої агітації та перелік місць, визначених для проведення публічних заходів передвиборчої агітації на території міської ради».

    24 липня 2012 року виконавчий комітет міської ради прийняв рішення №210 «Про пропозиції щодо дислокації виборчих дільниць по Богодухівській міській раді» і цього ж дня рішенням XXIII  сесії міської ради VI скликання №863 «Про внесення змін до рішення міської ради від 29 грудня 2011 року №571-VI «Про міський бюджет на 2012 рік» внесені зміни в частині виділення коштів за рахунок цільової субвенції на проведення позачергових виборів Богодухівського міського голови (на це передбачено 186,3 тис.грн.).

    Відповідно до календарного плану-графіка основних організаційних заходів з підготовки та проведення позачергових виборів сільських, селищних, міських голів, призначених на 9 вересня 2012 року,  в міській раді за 50 днів до дня виборів (21.07.2012) розпочала роботу міська територіальна виборча комісія. Кошти на підготовку та проведення виборів перераховані до Державного казначейства. Міська територіальна виборча комісія склала єдиний кошторис доходів та видатки із включенням до нього власних видатків та видатків дільничних виборчих комісій.

    До 04 серпня поточного року виконавчий комітет міської ради вніс подання щодо утворення виборчих дільниць до районної виборчої комісії. Так, на території міста утворено 10 виборчих дільниць, які будуть забезпечені відповідно до норм, визначених чинним законодавством. Спеціальних дільниць на території міської ради немає. Згідно з відомостями відділу Державного реєстру виборців райдержадміністрації  про кількість виборців, які проживають на території відповідної адміністративно-територіальної одиниці, у місті Богодухові зареєстровано 14664 виборці.

    Також у день виборів планується організувати підвіз жителів з віддалених мікрорайонів.

    З метою організації якісної підготовки приміщень до виборів міського голови в міській раді проведено відповідну роботу. з керівниками закладів, які згідно з дислокацією, є виборчими дільницями. Складено паспорти всіх дільниць. Зауваження, виявлені при перевірці відповідними службами, усуваються вчасно. Щодо розміщення дільниць на другому поверсі, залишається невирішеним питання стосовно гімназії №1, в приміщенні якої знаходяться дві виборчі дільниці.

    За результатами апаратної наради головою райдержадміністрації видані відповідні доручення.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання