Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    З районної педагогічної конференції

    31 серпня відбулася традиційна конференція педагогічних працівників Богодухівського району. В роботі конференції взяли участь: голова районної державної адміністрації Бєлий В.М., голова районної ради Тризна Д.К., в.о. міського голови, секретар ради Олексенко Н.І., народний депутат України III-IV скликань Біловол О.М., керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, вчителі та керівники загальноосвітніх навчальних і дошкільних навчальних закладів району та органів місцевого самоврядування.

    З вітальним словом до освітян району звернувся голова райдержадміністрації Бєлий В.М., який, зокрема, зазначив, що освіта є однією з пріоритетних галузей в державі, і в нашому районі, зокрема. Так, в цьому році за рахунок коштів районного бюджету виготовлена проектно-кошторисна документація для реорганізації семи навчальних закладів району в навчально-виховні комплекси. В шести загальноосвітніх школах замінено обладнання котелень на твердому паливі. Подякував всім, хто безпосередньо допомагав адміністраціям шкіл та дошкільних навчальних закладів до нового навчального року. Як наголосив Володимир Миколайович, було залучено близько 1 мільйона гривень на капітальні ремонти таких об’єктів: Богодухівського колегіуму №2 (заміна віконних блоків на енергозберігаючі), Богодухівському ліцеї №3 (ремонт м’якої покрівлі та заміна віконних блоків на енергозберігаючі), Богодухівської гімназії №1 (ремонт підлоги в спортивній залі), центр дитячої та юнацької творчості (капітальний ремонт покрівлі спортивної зали та заміна віконних блоків). Також відповідно до Державної програми «Шкільний автобус» відділом освіти райдержадміністрації отримано 2 автобуси, які будуть здійснювати під’їзд дітей до ліцею №3 та Шарівської ЗОШ. Закінчена газифікація Хрущово-Микитівської школи.

    З метою налагодження фізкультурно-оздоровчої роботи органами місцевого самоврядування у 8 сільських, селищних радах введено посади інструкторів з фізичного виховання.

    Також Володимир Миколайович висловив подяки всім педагогічним працівникам за активну участь у всіх районних заходах та акціях, побажав творчого натхнення та взаєморозуміння.

    З вітальним словом до педагогів району звернувся народний депутат III-IV скликань Біловол О.М., який наголосив, що в нашому районі завдячуючи злагодженій співпраці всіх гілок влади, створені всі умови для розвитку освіти. Виразив впевненість в тому, що освітяни Богодухівщини будуть завжди тримати високу планку еліти нашої держави, яка зможе чітко і розумно впливти на все, що робиться в державі.

    З аналізом роботи діяльності дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладів району у минулому навчальному році, проблеми та основні завдання закладів освіти у 2012-2013 навчальному році перед присутніми виступила начальник відділу освіти райдержадміністрації Безмінова І.Г.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання