Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Проект рішення районної ради "Про винесення на продаж об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Богодухівського району"

    Проект


    Богодухівська районна рада
    Харківської області
    ___ сесія VІ скликання

    Р І Ш Е Н Н Я

    від ____________ 2012 року
     
    №_____-VІ


    Про винесення на продаж об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Богодухівського району
     

    Керуючись ст.ст. 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішенням VІІ сесії VІ скликання районної ради від 05 липня 2011 року №135-V «Про затвердження Положення про приватизацію (відчуження) об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста району» враховуючи, що сільські, селищні, міська ради делегували Богодухівській районній раді повноваження щодо вирішення питання про відчуження, продаж, передачу в оренду або під заставу об’єктів комунальної власності відповідних територіальних громад, які забезпечують спільні їх потреби і перебувають в управлінні районної ради, районна рада

    Вирішила:

    1. Винести для приватизації об’єкти спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Богодухівського району, що підлягають відчуженню шляхом продажу за конкурсом, а саме:
    - майновий комплекс шкіровенерологічного відділення Богодухівської ЦРЛ, що включає будівлю стаціонару (двоповерхова) та будівлю амбулаторії (одноповерхова).
    - частину будівлі (121,1 кв. м.), що розташована за адресою: м. Богодухів, пл. Кірова, 18.

    2. Встановити, що початкова ціна приватизації об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Богодухівського району, що підлягають відчуженню шляхом продажу за конкурсом, є експертна оцінка.

    3. Доручити конкурсній комісії з відбору суб’єктів оціночної діяльності , утвореної рішенням районної ради від 05 липня 2011 року №139-VI «Про створення конкурсної комісії Богодухівської районної ради з відбору суб’єктів оціночної діяльності» (VI сесія VI скликання), з метою оцінки об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Богодухівського району, що підлягають відчуженню шляхом продажу за конкурсом, провести відбір суб’єктів оціночної діяльності згідно з чинним законодавством.

    4. Голові конкурсної комісії з відбору суб’єктів оціночної діяльності Самутіну І.П. подати експертну оцінку об’єктів для затвердження на сесії районної ради.

    5. Доручити конкурсній комісії з приватизації (відчуження) об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Богодухівського району, яка утворена рішенням районної ради від 05 липня 2011 року №138-VІ (VІ сесія VІ скликання) провести відчуження шляхом продажу за конкурсом об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Богодухівського району, вказаних в п. 1 даного рішення, та подати протоколи про підсумки конкурсів для затвердження на сесію районної ради.

    6. Встановити, що вартість робіт з проведення експертних оцінок та витрати, пов’язані з укладанням Договорів купівлі-продажу об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Богодухівського району, їх нотаріального посвідчення, реєстрації та виконання покладається на покупців.

    7. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань соціально-економічного розвитку, комунальної власності та розвитку підприємництва (С.Панов).

     

    Голова районної ради
    Д.ТРИЗНА

     

    {attachments}

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання