Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Спорт - це здоров’я, а здорове життя - це велика життєва перспектива

    7 вересня напередодні Дня фізкультури та спорту в м. Богодухові в центральному парку міста відбулося урочисте відкриття багатофункціонального спортивного майданчика з тренажерами. У заході взяли участь голова районної державної адміністрації Бєлий В.М., голова районної ради Тризна Д.К., в. о. міського голови, секретар ради Олексенко Н.І., головний спеціаліст Головного управління у справах, сім’ї, молоді та спорту Харківської обласної державної адміністрації Білий В.С., народний депутат III-IV скликань Біловол О.М., вчителі фізичного виховання, ветерани спорту, учні навчальних закладів міста, громадськість.

    Звертаючись до присутніх Володимир Миколайович зазначив, що міська та районна влада доклали чимало зусиль, щоб такий майданчик просто неба з’явився у нашому рідному місті. Як зауважив Володимир Миколайович, це був важливий крок у вихованні любові до спорту, формуванні здорового способу життя підростаючого покоління, що зараз у нашому суспільстві дуже потрібно. Тепер охочі богодухівці зможуть займатися спортом.

    Ну а після відкриття майданчика на стадіоні «Колос» відбулися спортивні змагання «Тато, мама і я - спортивна сім’я», в яких взяли участь учні навчальних закладів міста зі своїми родинами.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання