Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Реалізація міні-проекту «Разом в майбутнє» на Богодухівщині

    14 вересня для мешканців с. Сінне Богодухівського району стало радісною подією - в населеному пункті відбулося відкриття дитячого ігрового майданчика, адже с. Сінне - один з переможців обласного конкурсу міні-проектів «Разом в майбутнє».

    Привітати жителів громади з святом приїхали перший заступник голови Харківської обласної ради Олена Олешко, голова Богодухівської районної державної адміністрації Володимир Бєлий, голова Богодухівської районної ради Дмитро Тризна, народний депутат України III-IV скликань, Академік Академії Медичних наук України, наш земляк Олександр Біловол.

    Олена Олешко, звертаючись до сінчан, зазначила, що цей майданчик - міні-проект, реалізований на Харківщині в рамках обласного конкурсу. Саме реалізація таких міні-проектів дала можливість посприяти покращенню ситуації в селах та містах, які завдячуючи своїй активності та креативності одержали перемогу в конкурсі.

    Всього до участі в конкурсі 2012 року було подано 348 міні-проектів, із яких було обрано 51 переможця. Співфінансування із обласного бюджету складає 1,2 мільйона гривень.

    Привітали мешканців села і голова районної державної адміністрації Володимир Бєлий та голова районної ради Дмитро Тризна, які зазначили, що Богодухівський район і надалі з метою розвитку своїх населених пунктів буде активно брати участь у різноманітних проектах і конкурсах.

    Звертаючись до земляків, Олександр Біловол акцентував увагу на тому, що саме завдяки самоорганізації територіальної громади, визначенню пріоритетів розвитку стала можливою перемога в цьому конкурсі.

    «Сенс нашого життя - це наші діти, а піклування про підростаюче покоління - один із напрямків нашої діяльності. Адже радість і посмішки на обличчях дітей - найкраща нагорода для нас. І я вдячна обласному та районному керівництву за постійну підтримку в усіх добрих починаннях»,- зазначила Сіннянський сільський голова Лілія Білуха.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання