Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Збори активу Полково-Микитівської територіальної громади

    21 вересня 2012 року в приміщенні Полково-Микитівського будинку культури відбулися збори активу територіальної громади Полково-Микитівської сільської ради за участю голови райдержадміністрації Бєлого В.М.

    На початку засідання перед громадою виступив Полковомикитівський сільський голова Мартелов С.І., який прозвітував про свою роботу за період з лютого поточного року.

    Перед полковомикитівцями виступив і голова райдержадміністрації Бєлий В.М., який подякував присутнім за те, що не залишились байдужими і прийшли на збори активу.

    Як зазначив Володимир Миколайович, з першої поїздки по населеним пунктам району він відвідав 77 сіл, бібліотеки, школи, ФАПи, побачив реальні проблеми, які є спільними для всіх населених пунктів району.

    Так, 7 населених пунктів Богодухівщини, маючи всі умови не були газифіковані. Це питання вдалося зрушити з місця. Роботи з газифікації закінчуються в Першотравневому і Таверівці, незабаром будуть газифіковані й інші села. Велику допомогу у вирішенні цього питання виявили депутати місцевих рад, а особливо Біловол О.М.

    Ще одна проблема для району - це мало комплектні школи (понад 10). Зараз готується проектно-кошторисна документація на реконструкцію 6 загальноосвітніх навчальних закладів у навчально-виховні комплекси.

    «Ніколи не думав, що проблемою може бути не обслуговування радіоточок у всіх населених пунктах району», - акцентував голова райдержадміністрації. На сьогоднішній день відновлена та бригада, яка займається ремонтними роботами радіоточок.

    Відлажена робота із завозу скрапленого газу, цим питанням займається один із заступників голови райдержадміністрації Гурін П.М. Велике прохання до громади вчасно подавати заявки на завіз газу.

    З того часу, коли були закриті 4 асфальтні заводи на Богодухівщині, ситуація з дорогами стала зовсім критичною. Адже матеріал, призначений для ремонтування доріг, доводиться довго очікувати з м. Харкова.

    Безпосередньо, нагальним питанням населених пунктів є освітлення.

    Кожному голові сільської ради дано доручення до кінця року провести освітлення. На сьогодні 30% населених пунктів вже освітлено.

    «Ось із таким переліком проблем довелося зіткнутися під час відвідування населених пунктів», - підсумував голова райдержадміністрації.

    Після зборів активу та вичерпних відповідей на поставлені питання, понад 200 жителів Полкової Микитівки одержали державні акти на право власності на земельні ділянки в рамках Проекту Світового банку «Видача державних актів на право власності на землю та розвиток системи кадастру».

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання