Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Привітали працівників соціальної сфери

    Включення в державний перелік професійних свят Дня працівника соціальної сфери свідчить про високу оцінку керівництвом держави надзвичайно, складної відповідальної та виключно благородної роботи працівників, які день у день опікуються розв’язанням проблем організації та оплати праці, зайнятості, соціально-побутових відносин, безпеки та охорони праці, забезпечення реалізації державних гарантій соціального захисту у вигляді пенсій, питаннями соціального страхування.

    Саме напередодні цього свята 2 листопада в районному будинку культури відбулися урочисті та святкові заходи. Щоб привітати всіх, хто причетний до цієї благородної професії, на урочистості завітали голова районної державної адміністрації Бєлий В.М.. голова районної ради Тризна Д.К., міський голова Олексенко Н.І.

    Звертаючись до присутніх в залі Бєлий В.М. наголосив, що самовіддане служіння обраній справі, виняткове почуття обов’язку, доброта, чуйність та щедрість душі приносять представникам цієї професії заслужену людську шану перш за все тих, кому вони щодень несуть розраду і тепло, допомагають долати життєві труднощі, додають впевненості у завтрашньому дні.

    Саме працівники управління праці та соціального захисту населення, територіального центру соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян, районного центру зайнятості, будинків-інтернатів району, районного управління Пенсійного фонду України, районних дирекцій фондів соціального страхування, забуваючи про власні негаразди, не шкодуючи сил і не рахуючись з часом, у будні і свята першими відгукуються на болі й жалі громадян, дбаючи про полегшення життя найуразливіших верств населення.

    Цього святкового дня кращих представників цієї галузі було відзначено грамотами та подяками районної державної адміністрації, районної та міської рад. Так, за плідну працю, вагомий внесок у соціальний захист населення району, сумлінне виконання службових обов’язків, високу професійну майстерність, творчий підхід до справи Почесними грамотами райдержадміністрації на районної ради було нагороджено: працівників Богодухівського геріатричного пансіонату - Божененко О.О., провідного бухгалтера, Петрова В.П., вартівника, Петрову О.С., молодшу сестру, управління Пенсійного фонду України в Богодухівському районі - Бондаренко Н.І., першого заступника начальника, Демиденко Н.Б., головного спеціаліста з кадрів, Лобойко Л.Г., заступника начальника, комунальної установи Богодухівський дитячий будинок-інтернат - старшу медичну сестру Ворвуль Ю.Ю., слюсаря Ванюшенка М.О., управління соціального захисту населення райдержадміністрації - Зав’ялову О.В., головного спеціаліста сектору грошових виплат та компенсацій, Куліш Н.Б., провідного спеціаліста відділу персоніфікованого обліку пільгових категорій, Богодухівський психоневрологічний інтернат - Лейка М.Д., заступника директора із загальних питань, Сластіна О.Г, інструктора з трудової терапії, територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) районної державної адміністрації - Пивоварову Л.А., соціального робітника відділення соціальної допомоги, Супруна С.С., інженера з охорони праці, районного центру зайнятості - Філіпову О.В., головного спеціаліста відділу надання соціальних послуг.

    Привітали представників соціальної сфери і самодіяльні аматори районного будинку культури., які підготували чудовий концерт.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання