Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    В районній державній адміністрації відбувся семінар щодо запобігання та протидії корупції

    На виконання законів України «Про засади запобігання і протидії корупції», «Про державну службу», інших нормативно-правових актів антикорупційного характеру районною державною адміністрацією вживається низка заходів щодо запобігання проявам корупції та здійснення контролю за додержання державними службовцями райдержадміністрації та посадовими особами місцевого самоврядування району вимог антикорупційного законодавства.

    Так, 12 листопада в районній державній адміністрації відбувся семінар за участю викладачів регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України. В семінарі взяли участь працівники районної державної адміністрації, керівники територіальних органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.

    Перед присутніми виступила доцент кафедри права та законотворчого процесу вищезгаданого вузу Ковальова Т.В., яка, зокрема, дала роз’яснення та коментарі основних положень законів України «Про засади запобігання і протидії корупції», «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо відповідальності за корупційні правопорушення» та відповіла на запитання учасників семінару.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання