Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    07 червня – День працівників водного господарства

    Дорогі працівники водного господарства!


    Вітаємо вас з нагоди вашого професійного свята!

    Вода є безцінним природним ресурсом, значення якого в сучасному світі зростає з кожним днем. Ми повинні берегти і раціонально користуватися нашими водними багатствами, адже ставленням до них визначається рівень цивілізованості та культури суспільства, його турбота про майбутні покоління.

    Своєю працею Ви реалізуєте державну політику в сфері охорони, раціонального використання і відтворення водних ресурсів країни, розвитку меліорації земель, захисту населених пунктів від шкідливої дії вод і ліквідації її наслідків.

    Нехай ваша праця сприяє тому, щоб річки були чистими і повноводними, водні ресурси використовувалися з максимальною ефективністю, а Україна завжди була забезпечена чистою питною водою.

    У день професійного свята хочемо подякувати за повсякденну працю та щоденну самовіддачу. Бажаємо вам щастя, міцного здоров’я, добробуту, злагоди у ваших родинах, нових трудових звершень!


    З повагою.


    Голова Богодухівської

    районної державної адміністрації                                                                                  Анатолій РИСЦОВ


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання