Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Онлайн профорієнтація для учнів Богодухівщини

    23 листопада 2020 начальник відділу активної підтримки безробітних Богодухівської районної філії ХОЦЗ Філіпова О.В. провела профорієнтаційний онлайн-урок для учнів 11 класу Богодухівського ліцею № 3 на тему: «Державна служба зайнятості: допомагає, консультує, навчає».
       
        Захід проводився з метою формування у школярів готовності до усвідомленого, соціального та професійного самовизначення.
       
        Під час уроку Олена Володимирівна ознайомила учасників зі світом професій, основними типами професійної діяльності та ефективними стратегіями вибору професійного майбутнього. В ході уроку обговорювались питання важливості правильного вибору майбутньої професії з урахуванням особистих якостей, уподобань і здібностей, знайомство з актуальними на ринку праці професіями. В результаті у школярів сформувалося чітке уявлення про ситуацію, що склалася на місцевому ринку праці та сучасні послуги Державної служби зайнятості України.
       
        Протягом заходу учні отримали відповіді на проблемні питання, які виникали в них під час роздумів над майбутнім вибором. Присутні були ознайомлені з основними електронними ресурсами служби зайнятості, які можуть стати «домашніми» помічниками-консультантами з питань вибору професії.
       
        В цьому навчальному році профорієнтаційна робота фахівців Богодухівської районної філії ХОЦЗ з учнями району буде більше побудована на дистанційній взаємодії та інноваційних технологіях, що в умовах карантину є найбільш актуально та доцільно.
       
        Захід проводився у форматі скайп-конференції.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання