Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Свято Святого Миколая

    Одним з найулюбленіших усіма дітьми свят є день Святого Миколая. Це свято полюбляють не лише діти, а й дорослі, згадуючи подарунки, знайдені під подушкою. Діти вірять в Миколая. Вони чекають його приходу, пишуть йому листи з побажаннями.
       
        Традиційно 19 грудня у районному будинку культури відбулося свято для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, які проживають у сім’ях опікунів, прийомних сім’ях, дитячих будинках сімейного типу. Для дітей підготовлено святковий концерт та вітання, під час якої кожна дитина отримала море позитивних емоцій.
       
        Всіх учасників свята привітав голова районної державної адміністрації Анатолій РИСЦОВ та побажав, щоб Святий Миколай приніс дітям все, про що вони мріють, побажав їм міцного здоров’я, щасливої долі і успіхів у навчанні.
       
        З нагоди Дня Святого Миколая всі діти отримали солодкі подарунки.
       
        Як зазначив Анатолій Васильович: «Ці діти потребують нашої уваги та піклування. Політика нашої держави побудована на всебічній підтримці, «державних» дітей і ми намагаємося робити все, щоб забезпечити їм необхідні умови, а головне щоб вони зростали в люблячих родинах».
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання