Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Аудитори Харківщини за результатом 11 місяців виявили фінансових порушень на 958 млн гривень

    Фахівцями Північно-східного офісу Держаудитслужби протягом січня-листопада 2020 року, за результатами проведених ревізій встановлено фінансових порушень на загальну суму 957,6 млн гривень. Зусиллями аудиторів, забезпечено відшкодування втрат фінансових і матеріальних ресурсів на загальну суму понад 244,9 млн гривень.
       
        За підсумками проведених державних фінансових аудитів об’єктами контролю впроваджено 75 рекомендацій. Загальна сума досягнутого економічного ефекту, за результатом впроваджених рекомендацій, складає суму понад 246,4 млн гривень.
       
        За недотримання законодавства до адміністративної відповідальності притягнуто 147 посадових осіб, до дисциплінарної та матеріальної – 7 осіб, із займаних посад звільнено одну посадову особу.
       
        За допущені порушення бюджетного законодавства, аудитори до об’єктів контролю застосували 43 фінансових санкції.
       
        З метою повного відшкодування виявлених втрат фінансових та матеріальних ресурсів, перед органами прокуратури та об’єктами контролю, ініційовано пред’явлення 23-х цивільних позовів.
       
        На розгляд правоохоронним органам передано матеріали 29-ти ревізій, за результатами розгляду матеріалів заходів державного фінансового контролю правоохоронними органами розпочато 7 досудових розслідувань, вручено 6 письмових повідомлень про підозру у вчиненні кримінального правопорушення та матеріали 17-ти ревізій і одного аудиторського дослідження долучено до відкритих кримінальних проваджень.
       
        Прес-служба Північно-східного офісу Держаудитслужби
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання