Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Відкриття реконструйованого операційного блоку Богодухівської центральної районної лікарні

    26 грудня в центральній районній лікарні відбулося урочисте відкриття реконструйованого операційного блоку. У відкритті взяли участь: заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Шурма І.М., начальник Головного управління охорони здоров’я обласної державної адміністрації Галацан О.В., голова районної державної адміністрації Бєлий В.М., голова районної ради Тризна Д.К., міський голова Олексенко Н.І., головний лікар КУОЗ Богодухівська центральна районна лікарня Грищенко М.І., медпрацівники лікарні.

    Слід зазначити, що на реконструкцію вкрай важливого для мешканців району операційного блоку з обласного бюджету було виділено 1 мільйон 170 тис.грн. Ще 130 тис.грн. як співфінансування додатково виділено із місцевого бюджету. Загальна площа реконструйованих приміщень операційного блоку складає 349,2 м2. В ході реконструкції проведені великі обсяги робіт у 3 операційних залах: створено нову систему вентиляції та кондиціювання повітря; проведена заміна систем подачі кисню та електропостачання та встановлені нові прилади освітлення всіх приміщень операційного блоку; проведена заміна санітарно-технічної системи та обладнання, використані сучасні оздоблювальні матеріали, що відповідають нормам дезінфекційної безпеки, замінені 6 вікон та 23 дверей.

    Також за рахунок обласного бюджету поставлено сучасне медичне обладнання для оснащення операційного блоку на загальну суму 547,8 тис.грн. (столи операційні, лампи безтіньові, діатермокоагулятори, відсмоктувачі хірургічні).

    Окрім цього, за рахунок залучених коштів для операційного блоку закуплені медичні меблі на загальну суму 17,0 тис.грн. За кошти районного бюджету придбано медичне обладнання на суму 75,9 тис.грн., у тому числі стерилізаційне обладнання (аквадистилятор, повітряний стерилізатор) та медичні меблі.

    Зазначені якісні зміни у матеріально-технічній базі лікарні дозволять суттєво підвищити діагностичні та лікувальні можливості центральної районної лікарні, покращити доступність медичної допомоги, підняти на новий рівень надання медичної допомоги мешканцям району.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання