Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Відбулося позачергове засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Богодухівського району

    13 січня під головуванням голови районної державної адміністрації Анатолія РИСЦОВА відбулося позачергове засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Богодухівського району з питання щодо готовності служб району до протидії загрозам у зв’язку з ускладненням погодних умов.
       
        13-14 січня в районі очікується погіршення погодних умов: зниження температури та значні опади.
       
        За інформацією метеорологів, починаючи з другої години 13 січня в районі очікується випадіння значної кількості снігу та мокрого снігу, ожеледь. Пориви східного вітру 15 - 20 м/с. Хуртовина, снігові замети, утвориться сніговий покрив висотою 5 - 15 см. Температура повітря протягом доби коливатиметься в межах -4...+1°С. 14 січня очікується поступове припинення опадів.
       
        У зв’язку з цим, на комісії обговорено питання щодо готовності відповідних служб до оперативного реагування на ситуації, пов’язані з ускладненням погодних умов.
       
        За інформацією дорожніх та комунальних служб на даний час забезпечено розчистку шляхів та посипання піщано-солевою сумішшю автошляхів. Анатолій РИСЦОВ зазначив: « Відповідним службам необхідно організувати цілодобове чергування відповідальних осіб та забезпечити своєчасне реагування на погіршення погодних умов з оперативним залученням необхідних сил та засобів для забезпечення проїзду транспорту на автомобільних дорогах і в населених пунктах, у разі погіршення поточної ситуації».
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання