Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Інформація щодо можливості призначення житлової субсидії громадянам, які використовують електричну енергію для опалення

    Постановою Кабінету Міністрів України від 28.12.2020 № 1325 “Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 5 червня 2019 року № 483” внесено зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 05.06.2019 № 483 “Про затвердження Положення про покладення спеціальних обов’язків на учасників ринку електричної енергії для забезпечення загальносуспільних інтересів у процессі функціонування ринку електричної енергії”, згідно з якими скасовано пільговий тариф на електричну енергію для побутових споживачів, у тому числі які використовують електричну енергію для опалення.

    Користувачі, яким скасованопільговий тариф на електричну енергію для побутових споживачів, у тому числі які використовують електричну енергію для опалення мають право звернутися за призначенням житлових субсидій.

    Заяви, для призначення житлової субсидії, з необхідними документами подаються громадянами до  структурного підрозділу з питань соціального захисту населення районної держадміністрації лише у разі надіслання їх поштою або в електроннійформі (через офіційний веб-сайт Мінсоцполітики, інтегровані з ним інформаційні системи органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування або Єдиний державний веб-портал електронних послуг).

    Також заяви з необхідними документами приймаються уповноваженими посадовими особами виконавчого органута посадовими особами центру надання адміністративних послуг(м.Богодухів, вул. Молодіжна,2).

    Управління соціального захисту населення

    Богодухівської районної державної адміністраціїї


       

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання