Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Збереження та раціональне використання лісових ресурсів

    Одним з пріоритетних напрямків у роботі Золочівського відділу Дергачівської місцевої прокуратури залишається нагляд за дотриманням стану законності та правозахисної діяльності у природоохоронній сфері, насамперед, щодо збереження та раціонального використання лісових ресурсів.
       
        За повідомленням начальника Золочівського відділу Дергачівської місцевої прокуратури Дениса Лещенка, відділом прокуратури завершено досудове розслідування у кримінальному проваджені за фактом вчинення злочину, передбаченого ч.1 ст.246 КК України, тобто незаконної порубки лісових насаджень.
       
        Встановлено, що місцевий мешканець, не маючи відповідного дозволу на вирубку, здійснив незаконну порубку деревини породи «ясень», розташованої на землях Золочівської територіальної громади, чим спричинив збитки в сумі більш ніж 34 тис. грн.
       
        Нагадуємо, що статтею 246 КК України передбачено кримінальну відповідальність за незаконну порубку або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу.
       
        Максимальна санкція статті, відповідно до частини першої, передбачає покарання у вигляді трьох років позбавлення волі.
       
        Примітка: відповідно до ст.62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
       
        За інформацією Золочівського відділу Дергачівської місцевої прокуратури.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання