Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Інформаційний портал з питань COVID-вакцинації запрацює 8 лютого

    Про це, а також про формування списків на вакцинацію розповів заступник Міністра охорони здоров’я України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Ярослав Кучер.
       
        За його словами, МОЗ спільно з партнерами працює над створенням окремого інформаційного порталу з питань вакцинації від COVID-19. Цей портал міститиме інформацію про проведення вакцинації від COVID-19.
       
        Першу версію порталу буде запущено 8 лютого 2021 року, повноцінну версію з усім необхідним функціоналом та мобільною версією – до кінця лютого.
       
        «Проведення вакцинації від COVID-19 в Україні також відбуватиметься за допомогою відповідних інформаційно-телекомунікаційних систем та електронних інструментів, - повідомляє Ярослав Кучер. - За допомогою Електронної системи охорони здоров’я будуть покриті потреби по вакцинації щодо збору даних та їх аналізу. А можливості Інформаційної системи MedData покриють потреби в частині аналітичного обліку та логістики щодо руху вакцин».
       
        Як додав заступник Міністра охорони здоров’я України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації , наразі механізм формування списків та записів на вакцинацію від COVID-19 передбачає два підходи: формування списків через роботодавців, тобто, за прив’язкою до місця роботи; відкриті записи на вакцинацію від COVID-19 для цільових груп, які не прив’язані до місця роботи (приміром, люди похилого віку).
       
        Джерело інформації: Сайт Харківської обласної державної адміністрації
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання