Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Профорієнтаційний урок для учнів: правильно обираємо професію

    Вибір професії – важливий крок в житті учнівської молоді. Кожен прагне мати цікаву роботу, гарний заробіток, можливість реалізувати власний потенціал, побудувати кар’єру. Тому з метою інформування учнів про відповідальність за своє професійне майбутнє, начальником відділу активної підтримки безробітних Богодухівської районної філії Харківського обласного центру зайнятості О.В.Філіповою 03 лютого проведено профорієнтаційний урок для учнів 10-х класів КЗ "Богодухівський ліцей №2".
       
        Олена Володимирівна, розповіла учням про те, як зорієнтуватися у складному лабіринті професій, уникнути помилок і розчарувань при виборі професій. Діти опрацьовували основну формулу вибору професії «Хочу - Можу –Треба», класифікували професії за приналежністю до однієї з п’яти груп, розбирали ситуації, що стосуються професійного вибору. Переглянули слайд: «Вибір професії-важливе рішення».
       
        Діяльність служби зайнятості допомагає учням зорієнтуватися у різноманітному світі професій і обрати саме ту, яка стане в подальшому сенсом життя та допоможе бути конкурентоспроможними молодими фахівцями на ринку праці.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання