Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    У 2021 році конструкторське бюро імені О.О. Морозова виконує держзамовлення на виготовлення понад 70 БТР-4

    Про це розповів Олег Уруський, який 4 лютого перебуває на Харківщині з робочим візитом.
       
        Під час наради з керівництвом Харківської обласної державної адміністрації Віцепрем’єр-міністр України – Міністр з питань стратегічних галузей промисловості України зазначив, що він на Харківщині не вперше, адже саме тут працюють багато промислових підприємств різних напрямків: оборонно-промислового комплексу і ракетно-космічної галузі, енергомашинобудування та інших. І наразі є спільна мета – вирішити проблемні питання цих підприємств.
       
        «Нещодавно в мене в Києві була нарада, яка стосувалася проблем, пов’язаних з Харківським авіаційним виробничим підприємством. Усі знають, що там кризова ситуація на сьогодні, але ми намітили низку заходів, які, сподіваюсь, зможуть суттєво покращити ситуацію на заводі, - зазначив Олег Уруський. – Підготовлено проєкт закону щодо списання заборгованості ХАВП, і ми на нараді це питання розглядали».
       
        Олег Уруський зазначив, що також у межах робочого візиту відвідає Державне підприємство «Харківське конструкторське бюро з машинобудування імені О.О. Морозова», аби переконатися у тому, що воно має потужності для виконання держзамовлення, яке отримає у 2021 році.
       
        «Харківське конструкторське бюро імені О.О. Морозова» цього року вже має замовлення на понад 70 БТР-4, - сказав Олег Уруський. – Під час візиту на підприємство в мене буде два завдання: подивитись спочатку на готовність виконати це державне оборонне замовлення підприємством і друге - я б хотів обговорити з фахівцями, співробітниками ті проблеми, які є на сьогодні у виробництві цієї техніки».
       
        Джерело інформації: Сайт Харківської обласної державної адміністрації
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання