Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Під час негоди всі служби області працюють у посиленому режимі

    9 лютого в Харківській ОДА відбулося засідання регіональної комісії з питань ТЕБ та НС.
       
        Захід пройшов під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Олександра Скакуна. Він акцентував увагу на необхідності проведення злагоджених дій усіх залучених до боротьби з негодою служб та відомств Харківщини.
       
        Так, за даними позаштатного радника голови Харківської ОДА з питань ЖКГ та паливно-енергетичного комплексу Сергія Магдисюка, відключень у системах газо-, тепло- та електропостачання немає. За його словами, тільки у селищі Коротич вранці через повалене негодою дерево стався обрив електромережі.
       
        Як зазначив начальник Служби автомобільних доріг у Харківській області Андрій Алексєєв, на дорогах державного значення працює 122 одиниці техніки, обмежень руху не введено.
       
        «Оперативно реагуємо на зміни погодних умов, техніка працює, зупинки руху не допускаємо. Вже використано 522 куб. м піщано - сольової суміші, 192 т технічної солі. Служба має в потрібній кількості протиожеледні матеріали, паливо, укомплектована технікою», - надав дані Андрій Алексєєв.
       
        За словами директора ДП «Дороги Харківщини» Ігоря Турченка, проїзд дорогами загального користування місцевого значення забезпечено, працює 77 одиниць техніки.
       
        У посиленому режимі працює патрульна поліція області та рятувальники Харківщини. Зокрема, за даними першого заступника начальника ГУ ДСНС України у Харківській області Сергія Чабаня, за необхідності, служба може розгорнути 9 мобільних пунктів обігріву.
       
        Джерело інформації: Сайт Харківської обласної державної адміністрації
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання