Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Одним із головних питань сьогодення є недоторканість державних кордонів України, недоторканість яких є одним із головних пріоритетів усіх правоохоронних органів

    За повідомленням начальника Золочівського відділу Дергачівської місцевої прокуратури Дениса Лещенка, за процесуальним керівництвом відділу прокуратури, спільними зусиллями із СВ Золочівського ВП Дергачівського ВП ГУНП в Харківській області, ГВ БКОЗ СБУ в Харківській області, УБЗПТЛ ГУНП в Харківській області, та ГОРВ Харківського прикордонного загону, вдалось ліквідувати канал нелегальної міграції з Російської Федерації, функціювання якого було налажено через територію Золочівської громади.

    Так, троє громадян України за попередньою змовою групою осіб, організували незаконне переправлення іноземців через державний кордон. Спільними діями правоохоронців в рамках одного кримінального провадження вдалось здобути ряд доказів, що підтверджують причетність до даних протиправні дій трьох мешканців різних населених пунктів Харківської області.

    На даний час, трьом особам повідомлено про підозри у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.332 КК України - незаконне переправлення осіб через державний кордон України, вчинене за попередньою змовою групою осіб.

    Максимальна санкція статті, відповідно частини другої, передбачає покарання у вигляді  від п'яти до семи років позбавленням волі.

    Примітка: відповідно до ст.62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


       
       

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання