Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Співпраця між службою зайнятості та «Центром пробації»

    В рамках співпраці між службою зайнятості та службою з питань пробації 10 лютого в приміщенні Богодухівської районної філії ХОЦЗ начальником відділу активної підтримки безробітних Богодухівської районної філії Харківського обласного центру зайнятості Філіповою О.В. та заступником начальника Богодухівського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Харківській області майором внутрішньої служби Охмат Н.Л. черговий раз було проведено спільний прийом та захід: «Перспективи працевлаштування» особам, які були засудженими до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі.
       
        В ході заходу дану категорію населення було ознайомлено з послугами, які надає служба зайнятості. Зокрема з наявними вакансіями, на які є можливість працевлаштуватися в Богодухівському районі, можливістю проведення професійної орієнтації та професійного навчання за направленням служби зайнятості з подальшим працевлаштуванням.
       
        Результатом спільного прийому три особи, які були засудженими до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, відвідають роботодавців м. Богодухова з питань працевлаштування.
       
        Такі заходи формують психологічну та соціальну готовність клієнтів пробації, що відбувають випробувальний термін, до професійного становлення, сприяють успішній адаптації в суспільстві та соціальній захищеності даної категорії осіб, а також зменшують ризик вчинення повторних кримінальних правопорушень.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання