Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Відбулась традиційна селекторна нарада під головуванням Президента України

    Прем’єр-міністр Денис Шмигаль наголосив, що минулого тижня у країні зберігалася тенденція до зниження кількості активних хворих.
       
        На сьогодні їх в Україні 129 тисяч. Також, за словами очільника уряду, минулого тижня зменшилася кількість летальних випадків, зайнятих ліжок та госпіталізованих.
       
        Водночас прем’єр-міністр зазначив, що надзвичайно високий рівень захворюваності спостерігається в Івано-Франківській області. У багатьох населених пунктах Прикарпаття заповненість ліжко-місць – понад 90%.
       
        «Треба ретельно розібратися в ситуації, оскільки через сніг доправлення пацієнтів швидкими в інші області, де є вільні місця, надто ускладнене, треба розглянути варіант розгортання додаткових ліжок в області. Пам’ятайте, що насамперед важливі життя пацієнтів», – сказав Володимир Зеленський.
       
        На запитання Президента - коли Україна отримає перші вакцини та розпочнеться вакцинація - міністр охорони здоров’я Максим Степанов повідомив, що його відомство проводить активні переговори з різними країнами та постачальниками й передбачає, що доставлення вакцини відбудеться найближчим часом.
       
        Джерело інформації: Сайт Харківської обласної державної адміністрації
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання