Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Твій вибір - твоє майбутнє

    Твій вибір - твоє майбутнє

     

     

    Життя  - це ряд зусиль.  Ми бачимо мету,

     але не завжди бачимо дорогу.  (В Шкловський)

     

          17 лютого начальник відділу активної підтримки безробітних Богодухівської районної філії Харківського обласного центру зайнятості Олена Філіпова провела профорієнтаційний урок «Твій вибір - твоє майбутнє» для учнів 11-го класу Богодухівського ліцею № 3. 

          Основною метою заходу було – ознайомити учнів з проблемою самовизначення, сформувати реальний погляд на вибір професії з урахуванням власних бажань, можливостей та потреб ринку праці.

          Начальник відділу розповіла школярам, як правильно обирати професію, аби уникнути при цьому помилок, обговорила з учнями першочергові фактори, що суттєво впливають на вибір професії. Окремо приділила увагу опрацюванню помилок, які найчастіше допускає молодь під час професійного вибору.

           Крім того, діти дізнались про стан місцевого та регіонального ринку праці, соціальні послуги, які надає служба зайнятості населенню, перспективні професії, вимоги роботодавців до сучасного робітника, також йшлося про сучасні методи пошуку роботи за допомогою електронних ресурсів служби зайнятості

          Час пройшов з цікавістю та користю, усім охочим надано відповіді на запитання, індивідуальні консультації з питань вибору майбутньої професії.


       

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання