Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Медики, які перехворіли на COVID-19, продовжать отримувати допомогу в 10 тисяч гривень

    Згідно зі змінами, внесеними до програми «Здоров'я Слобожанщини» на 2021-2022 рр. у ході позачергової сесії обласної ради 4 березня, виплати плануються як з обласного, так і з місцевих бюджетів.
       
        «Усі медики, які перехворіли на COVID-19, отримають цю допомогу. Ми внесли зміни в програму, що дозволяють отримувати виплати не тільки з обласного бюджету, але з бюджетів громад. Виплата допомоги в 10 тис. грн - це велике навантаження на обласний бюджет, крім того, сьогодні прогнозують нову хвилю захворюваності. Тому ми будемо звертатися до територіальних громад, до місцевих рад, щоб вони разом з нами несли це матеріальне навантаження», - пояснила голова Харківської ОДА Айна Тимчук під час брифінгу за підсумками засідання обласної ради.
       
        Таке рішення дозволить розвантажити обласний бюджет і спрямувати додаткові кошти на реалізацію інфраструктурних проєктів, зазначила глава облдержадміністрації.
       
        «У разі, якщо громади нас не підтримають, будемо самостійно виконувати зобов'язання перед медиками. У будь-якому випадку всі отримають належну допомогу», - підкреслила Айна Тимчук.
       
        Джерело інформації: Сайт Харківської обласної державної адміністрації
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання