Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Святкуємо разом !

    Без перебільшення можна сказати, що світ існує завдяки жінкам: вони дарують життя й плекають майбутнє. Глибоко символічно, що жіноче свято припадає на початок весни, адже весна — це час коли холоди відступають перед теплом і світлом сонця.
       
        Сьогодні проведено урочистий прийом керівниками району та міста з привітанням жінок з нагоди Міжнародного жіночого Дня 8 Березня.
       
        «У світле свято 8 березня всім жінкам зичимо здійснення 8 вельми важливих бажань: миру в сім'ї, спокою в душі, здоров'я в тілі, радості в очах, любові в серці, легкості в ногах, приємних слів у вухах і красивих квітів в руках! І нехай ця вісімка буде постійною життєвою супутницею!», - зазначив голова районної державної адміністрації Анатолій РИСЦОВ.
       
        А ще пролунали побажання, щоб серця жінок належали тим, хто любить і обожнює їх, щоб кожен день вони відчували турботу, відданість, вірність, допомогу і підтримку!
       
        Девізом заходу стали слова: «Кохайте самі і будьте завжди коханими, залишайтеся такими ж неповторними, ніжними і теплими! Щастя вам, радості й удачі завжди і в усьому!»
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання