Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Вітання до Дня 8 Березня!

    Дорогі ЖІНКИ Богодухівщини!

    Вітаємо вас з приємним і радісним святом весни, любові та краси - Міжнародним жіночим днем 8 Березня!

    Прийміть від нас слова уклінної вдячності за вашу прихильність, за вашу невтомну працю, за щирість, високе натхнення, яким ви наповнюєте щоденне життя. Жінка – творець усього прекрасного на Землі, Берегиня родинного вогнища, миру і злагоди. Вона дарує нам життя, відкриває красу світу, наповнює його любов'ю, дає нові сили.

    Користуючись нагодою, хочемо подякувати всім жінкам, які сумлінною повсякденною працею утверджують авторитет органів державної влади, місцевого самоврядування, підприємств та організацій, забезпечують виконання важливих завдань на різних напрямках роботи. Особлива шана та подяка тим жінкам, які разом з чоловіками стоять на передньому краї боротьби за суверенітет і територіальну цілісність нашої держави, жінкам-волонтерам, медичним працівникам. Велика шана матерям і дружинам, які чекають чоловіків та синів з фронту.

    Нехай доля постійно буде до вас доброю, нехай усюди вас супроводжують радість та удача, підтримка, розуміння і любов близьких людей. Міцного здоров’я вам і вашим родинам, дітям, онукам, щастя, добра і благополуччя у кожному домі. Божої благодаті, віри і надії на краще життя.

    Зі святом, рідні, кохані, шановні, прекрасні! Нехай весна живе у вашому серці щодня, за будь-якої погоди та при будь-якому настрої. А настрій – нехай вам забезпечать ті, хто поряд, хто любить вас і кого любите ви. Сімейного тепла вам та затишку!

     

    З повагою,

    Голова Богодухівської районної

    державної адміністрації                                                                                                   Анатолій РИСЦОВ


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання