Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    За програмою «Доступні ліки» наразі працюють понад 9200 аптек та аптечних пунктів в Україні

    Аптеки, які беруть участь у програмі реімбурсації, мають на дверях наліпку «Тут є «Доступні ліки».
       
        Знайти їх також можна на сайті НСЗУ на електронній карті аптек-учасниць програми реімбурсації «Доступні ліки».
       
        У Національній службі здоров’я пояснюють, як користуватися картою.
       
        Відкрийте перший розділ «Електронна карта місць відпуску е-рецептів». Цей розділ показує аптеки, які уклали договори з НСЗУ та відпускають ліки за електронними рецептами.
       
        У фільтрах ліворуч оберіть потрібну область, зазначте тип населеного пункту або відразу вбийте в полі пошуку назву населеного пункту, який вас цікавить.
       
        У фільтрі «Є відпущені» оберіть «Так». Одразу побачите на карті, а також угорі сторінки кількість аптек, які відпускають «Доступні ліки». Дивіться саме на число з позначкою «Місць відпуску ЛЗ за рецептами». На сьогодні таких аптек майже 8000.
       
        Під картою є таблиця. Тут міститься інформація про назву аптечного закладу та відділення, адресу та кількість погашених рецептів по кожній аптеці чи аптечному пункту.
       
        Обираючи найзручніше розташовану до вас аптеку, зверніть увагу на кількість відпущених рецептів та дату останнього відпущеного рецепту.
       
        Якщо аптека не відноситься до тих, що відпускали рецепти протягом останніх семи чи тридцяти днів, краще спочатку зателефонувати туди й запитати: чи можуть там видати необхідні «Доступні ліки» за е-рецептом уже сьогодні. Контакти аптек є у таблиці.
       
        «Розташування аптеки підкаже й оператор нашого контакт-центру, - зазначають у НСЗУ. - Дзвонити за номером 16-77. Усі дзвінки зі стаціонарних та мобільних телефонів безоплатні. Оператори контакт-центру відповідають на дзвінки з 9:00 до 18:00. В інший час спрацьовує автовідповідач і на більшість питань відповіді надаються в автоматичному режимі».
       
        Джерело інформації: Сайт Харківської обласної державної адміністрації
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання