Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Проведено конкурс на зайняття вакантної посади головного спеціаліста сектору економіки та агропромислового розвитку районної державної адміністрації

    Конкурсною комісією апарату районної державної адміністрації з проведення конкурсу на зайняття посад державної служби категорій «Б» і «В» проведено конкурс на зайняття вакантної посади головного спеціаліста сектору економіки та агропромислового розвитку районної державної адміністрації.
       
        На зайняття вакантної посади подано дві заяви: ГЕРУСА Віталія Леонідовича та КРАВЧЕНКО Тетяни Семенівни.
       
        Конкурсанти 12 квітня 2021 року складали на офіційному вебсайті НАДС тести на знання Конституції України, законодавства про державну службу, антикорупційного законодавства та знання спеціального законодавства: Тетяна КРАВЧЕНКО дала правильні відповіді на 29 питань (72,5%), Віталій ГЕРУС - на 17 питань (42,5%). Останній тест не склав, тому не допущений до другого етапу конкурсу - співбесіди.
       
        Тетяна КРАВЧЕНКО успішно пройшла співбесіду з метою оцінки відповідності досвіду, досягнень, кваліфікації, особистих якостей вимогам до професійної компетентності та до посадових обов’язків на майбутній посаді.
       
        Конкурсна комісія рекомендувала керівнику апарату районної державної адміністрації Ірині РОЗТЯГАЙ прийняти рішення про визначення КРАВЧЕНКО Тетяни Семенівни переможницею конкурсу на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В» - головного спеціаліста сектору економіки та агропромислового розвитку Богодухівської районної державної адміністрації Харківської області.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання