Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Весняна толока

    В населених пунктах Богодухівської територіальної громади з початку квітня розпочалася щорічна акція «За чисте довкілля».
       
        Завдяки об’єднанню зусиль людей різного віку, різних професій, політичних поглядів, релігійних вірувань для покращення стану навколишнього природного середовища проводиться толока із прибирання територій парків та скверів, прибирання сміття на вулицях та тротуарах, висадження зелених насаджень, приведення у належний стан братських могил та пам’ятників, впорядкування дитячих та спортивних майданчиків, благоустрій берегів річок та водоймищ, проводиться ліквідація накопичень безхазяйних відходів у зонах озеленення та місцях, вільних від забруднень. На сьогоднішній день до акції залучено 107 безробітних, які взяли участь у тимчасових роботах на території міста Богодухів та с. Сазоно-Баланівка, смт. Гути, с. Кручик, с. Павлівка, с. Степне, с. Зарябинка, с. Дмитрівка, с. Куп’єваха, с. Олександрівка, с. Губарівка, с. Полкова Микитівка, смт. Шарівка.
       
        Запрошуємо всіх жителів Богодухівської територіальної громади долучитися до прибирання нашого міста та взяти участь у щорічній весняній толоці!
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання