Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Шановні учасники ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС!

    Шановні жителі Богодухівського району!

     

    26 квітня— день пам’яті, день скорботи і роздумів.

    Цьогоріч виповнюється 35 років з дня, який назавжди змінив життя мільйонів  людей, Саме 26 квітня дзвони Чорнобиля особливо трагічно лунають за тими, хто заплатив своїм життям та здоров'ям у боротьбі з невидимим ворогом.

    Серед усіх трагедій, які пережило людство, чорнобильська катастрофа не має аналогів за масштабами екологічної біди, руйнівного впливу на здоров’я, психіку людей, на життя. Ці страшні наслідки ще довго відчуватимуть на собі майбутні покоління.

    Сьогодні Чорнобиль — це майже 10 відсотків території, що зазнала прямого радіаційного ураження, 129 населених пунктів. Це 160 тисяч людей, яким довелося залишити рідні домівки і переїхати в інші місця.

    На захист народу і землі України встали всі, хто брав участь у ліквідації аварії та будівництві захисної споруди-саркофага, який сховав залишки зруйнованого реактора.

    До першої шеренги сміливців стали і богодухівці. Вони разом зі своїми побратимами з усіх куточків країни захистили собою і світ, і нас з вами. Це були люди різного віку, різних спеціальностей і різного характеру. Пожежники і водії, медики і будівельники, військові і працівники сфери обслуговування, правоохоронних органів, військовослужбовці.

    Пам’ять не має строку давності. У наших серцях, у серцях прийдешніх поколінь житимуть імена тих, хто собою захистив світ від атомного лиха, хто передчасно пішов від нас, уражений Чорнобилем. Схилімо свої голови перед усіма, кого сьогодні вже немає з нами, перед тими, хто ціною власного життя оплатив шанс на життя мільйонів. Урятований світ — найкращий пам’ятник тим, хто загинув у чорнобильському пеклі.

    Від душі бажаємо кожному з вас міцного здоров’я, достатку і злагоди в родинах!

     

    З повагою.

    Заступник голови Богодухівської 

    районної державної адміністрації                                                                                        Юрій КУЗУБ


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання