Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Випускні бали у дитячих садочках

    Випускний бал у дитячому садочку — це завжди важлива подія, яка стає невід’ємною частиною життя дошкільнят та їхніх батьків. Дітям доводиться розлучатися з хорошими друзями та добрими й улюбленими вихователями. Та це не день для смутку, а велика подія, бо випуск — це маленька сходинка до нового життя. І тому випускне свято завжди особливе.
       
        Наприкінці травня у всіх закладах дошкільної освіти Богодухівської, Валківської, Краснокутської, Золочівської та Коломацької громад Богодухівського району відбулися випускні свята.
       
        Не так давно батьки принесли діток до садочка, довірили педагогічному колективу найцінніший скарб - свою малечу. Минуло кілька років... І ось він результат - вже дорослі, розумні, творчі, виховані громадяни, наше майбутнє!
       
        Випускні бали пройшли цікаво і весело. Яскраве підтвердження того – бурхливі емоції всіх його учасників. Враховуючи епідеміологічну ситуацію на місцях, цього року випускні заходи проходили по групах, без присутності глядачів з дотриманням протиепідемічниї вимог.
       
        Пройде час, а в малят залишаться добрі спогади про їх дошкільне життя, яке вони згадуватимуть через багато років з любов’ю та вдячністю.
       
        Ото ж бажаємо випускникам успіху у здобутті знань, а їхнім батькам підтримки та терпіння, щоб батьківське плече завжди було для дітей надійною опорою, та оберегом.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання