Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    У районі обговорили земельну реформу

    28 травня директор Департаменту агропромислового розвитку Харківської обласної державної адміністрації Сергій ПРОКОПЧЕНКО відвідав з робочим візитом Богодухівський район, де взяв участь у нараді з питань впровадження в Україні земельної реформи. Участь у заході взяли представники районної державної адміністрації, територіальних громад та сільгосппідприємств району.
       
        Під час наради учасники заходу обговорювали питання реалізації земельної реформи в умовах децентралізації, зокрема, поетапного її впровадження, прозорого використання земель, захисту прав землекористувачів та прийняття Верховною Радою України необхідних законопроєктів до відкриття вільного обігу земель.
       
        Водночас учасники наради обговорили прийнятий парламентом Закон України «Про внесення змін до Земельного кодексу України та інших законодавчих актів щодо планування використання земель» (набере чинності 24.07.2021).
       
        Сергій ПРОКОПЧЕНКО підкреслив, що об’єднання та поновлення усіх наявних геопросторових даних – це необхідний процес для планування розвитку територій громад та висвітлення наявної ситуації у їх межах з використання угідь та реалізації прав на землю громадян, але трудомісткий та організаційно непростий.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання