Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Святкування триває

    Щороку 1 червня відзначаємо Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та одвічної надії.
       
        Діти - це безмежна щирість та відвертість, сонячні посмішки та приємні клопоти. Діти - наш найцінніший скарб, наше сьогодення та майбутнє.
       
        Дуже хочеться, щоб наші діти, діти в усьому світі, щохвилини, щодня були радісними та щасливими.
       
        Привітати дітей зі святом сьогодні прийшли заступник голови районної державної адміністрації Юрій КУЗУБ, голова районної ради Юрій ЯЦИНА, депутати Харківської обласної ради від політсили «Європейська Солідарність – Харківщина» Олександр СКОРИК та Алла РОЙТБЛАТ, від політсили Блок Світличної «Разом» Ольга ЛЬВОВА.
       
        У своєму вітальному слові Юрій КУЗУБ зазначив: « Діти - це безмежна щирість та відвертість, сонячні посмішки та приємні клопоти. Діти - наш найцінніший скарб, наше сьогодення та майбутнє. Дуже хочеться, щоб наші діти, діти в усьому світі, щохвилини, щодня були радісними та щасливими.
       
        Закликаємо усіх сьогодні й кожного наступного дня зігрівати теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України». Всі гості бажали дітям мирного неба, наснаги, успіхів, нових перемог.
       
        Очільники району нагородили обдарованих та талановитих дітей Богодухівської, Валківської, Золочівської, Коломацької та Краснокутської територіальних громад Богодухівського району за наполегливість та високі досягнення у навчальній і пізнавальній діяльності, активну життєву позицію грамотами Богодухівської районної державної адміністрації та Богодухівської районної ради та цінними подарунками.
       
        Також радісним сюрпризом для нагороджених були грошові премії та цукерки від депутатів обласної ради.
       
        А ще приємним подарунком для дітей стало смачне морозиво від очільників району.
       
        А для всіх дорослих, хто створював святкову атмосферу, найбільшою втіхою були щасливі усміхнені обличчя дітей.
       
        Організатори свята висловлюють щиру вдячність працівникам КЗ «Центр дитячої та юнацької творчості» Богодухівської міської ради та усім, хто долучився до організації та проведення святкових заходів.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання