Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    27 травня Мінцифра запустила Цифрограм для держслужбовців

    27 травня Мінцифра запустила Цифрограм для держслужбовців (https://osvita.diia.gov.ua/digigram). Це безкоштовний тест, розроблений на основі європейської рамки цифрових компетентностей для громадян DigComp 2.1. Разом із українськими експертами створено 90 запитань, що охоплюють 30 компетентностей, серед яких:

    - Основи комп’ютерної грамотності
    - Інформаційна та медіаграмотність
    - Створення цифрового контенту
    - Комунікація і взаємодія в цифровому суспільстві
    - Безпека в цифровому середовищі
    - Вирішення технічних проблем

    Кожен держслужбовець має володіти цифровими компетентностями для того, аби не допустити повторення враження об'єктів інфраструктури вірусами, які призводять до втрати державно важливих даних. Адже, найчастіше, найслабша ланка у всіх технічних структурах — саме працівники.
    Також, питання вміння користуватися всією технікою та вирішувати елементарні проблеми — життєво важлива навичка для ефективності роботи будь-якого працівника, а тим паче, держслужбовця, який має бути прикладом для наслідування. Сфери створення контенту та роботу з даними, інформаційної і медіаграмотності, комунікації та взаємодії — це в цілому найнеобхідніші складові для роботи будь-якого службовця, тому саме Цифрограм для держслужбовців стане незамінним інструментом в щоденній роботі кадрової служби.


       
       

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання