Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Михайло Черняк зустрівся з колективом Валківської ЦРЛ

    Робоча зустріч з трудовим колективом медичного закладу відбулась 20 липня.
       
        Участь в обговоренні взяли керівник Департаменту охорони здоров’я Харківської ОДА Максим Хаустов, керівництво місцевої громади, представники Північно-східного міжрегіонального департаменту НСЗУ та колектив медичного закладу.
       
        Ситуація із затримкою виплати заробітної плати працівникам у Валківській лікарні склалася через невиплату коштів за лікування ковідних пацієнтів у квітні та зниження доходів медичного закладу. Ситуація пов’язана з тим, що Національна служба здоров’я України не мала можливості укласти контракт з лікарнею на квітень 2021 року через певну невідповідність ресурсного забезпечення лікарні чітким вимогам служби. Але в умовах реальної епідемічної ситуації Валківська центральна районна лікарня була долучена до мережі закладів, що надавали допомогу хворим на COVID-19.
       
        Це питання було раніше розглянуто на окремому засіданні Кабінету Міністрів України з прийняттям відповідного рішення - за квітень контракти будуть укладені і оплату буде здійснено.
       
        Під час наради ухвалено рішення про створення у Департаменті охорони здоров’я Харківської обласної державної адміністрації робочої групи, яка сприятиме вирішенню ситуації. Також буде проведено перевірку менеджменту КНП «Валківська центральна районна лікарня».
       
        Крім того, надано рекомендації щодо вчасного заповнення даних до електронної системи, згідно з якою формуються нарахування коштів для медичного закладу, можливості надання медичним закладом додаткових послуг та складання додаткових договорів з Національною службою здоров’я України, зокрема, долучення медичного персоналу лікарні до проведення кампанії з вакцинування у Харківській області.
       
        Джерело інформації: Сайт Харківської обласної державної адміністрації
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання