Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    На Харківщині вже підготовлено 12 локацій у межах програми «Активні парки – локації здорової України». Айна Тимчук

    Загалом у межах соціального проєкту Президента України Володимира Зеленського по області цьогоріч облаштують 24 «активні» парки.
       
        «Ми хочемо, щоб жителі області активно займалися спортом, і щоб спорт був доступний для всіх. Тому в межах програми Президента облаштовуємо активні парки. Для зручності кожний елемент інфраструктури буде позначений QR-кодом з можливістю переходу на ресурс з відеоуроками», - повідомила Айна Тимчук.
       
        Проєктом передбачається розроблення та створення навігаційної карти занять у парках та скверах для всіх вікових груп. Парки повинні мати: «шведську» стінку, комплекс турніків/гімнастичних брусів, лавку для виконання динамічних вправ, сходинки, зону (вільний простір) і координаційну лінію.
       
        Програма Володимира Зеленського має на меті популяризувати оздоровчу рухову активність усіх категорій громадян, у тому числі осіб з інвалідністю, та створення умов для зниження показників захворюваності, поліпшення якості та тривалості активного життя населення, профілактики захворювань і подолання їх наслідків.
       
        Наразі у першій черзі реалізації соціального проєкту «Активні парки – локації здорової України» у Харківському регіоні підготовлено 12 локацій у територіальних громадах Богодухівського, Харківського, Ізюмського та Красноградського районів.
       
        Загалом у межах соціального проєкту по області впродовж 2021 року облаштують 24 локації «активних» парків.
       
        Джерело інформації: Сайт Харківської обласної державної адміністрації
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання