Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    УВАГА! ВАКЦИНАЦІЯ

    Триває 5-й етап вакцинації населення проти COVID-19, на якому щеплюють усіх охочих віком від 18 років. При цьому, пріоритет надається вразливим групам населення, зокрема, людям віком від 60 років та людям із супутніми захворюваннями.
       
        Територіальні громади Богодухівського району отримують все більше вакцин проти COVID-19 та створюють додаткові пункти щеплення.
       
        Записатися на вакцинацію від COVID-19 можна до пунктів щеплень, які діють у більшості закладів первинної медичної допомоги, зателефонувавши в реєстратуру відповідного закладу. Також за телефоном чи онлайн можна зареєструватися на щеплення до центрів масової вакцинації, які працюють на території громад у робочі й вихідні дні, а саме:
       
        - м. Валки, вул. Харківська,7;
        - смт. Краснокутськ, вул. Миру,152.
       
        Це дає змогу відкрити вакцинацію для всіх охочих та захистити якомога більше людей від коронавірусної хвороби, зокрема від нового штаму «Дельта», який вже дістався до України. Водночас у пунктах та центрах вакцинації першочергово щеплюють літніх людей, людей з хронічними хворобами та інші вразливі групи населення.
       
        Серед пріоритетних груп залишаються медики, освітяни, соціальні працівники та військові, які контактують з великою кількістю людей, працівники структур державної безпеки та структур, які забезпечують роботу держави, органів державної влади та місцевого самоврядування усіх рівнів. Організовані колективи з понад 20 охочими щепитися вакцинують мобільні бригади за місцем їхньої роботи.
       
        Люди, які не можуть самостійно пересуватися, можуть викликати мобільну бригаду з вакцинації додому через свого сімейного лікаря.
       
        Щеплення здійснюють вакцинами Comirnaty/Pfizer-BioNTech, CoronaVac/Sinovac Biotech, AstraZeneca (Covishield, SKBio) та Moderna. Кожна з цих вакцин ефективно запобігає тяжкому перебігу хвороби й рятує життя.
       
        Дуже важливо, ще до початку нової хвилі пандемії отримати захист, вакцинувавшись проти COVID-19 вже зараз.
       
        Обов'язково заплануйте щеплення вже на ці вихідні!
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання