Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Як виправити дані про вакцинацію для COVID-сертифіката?

    Інформація для документа про вакцинацію (наразі це паперове міжнародне свідоцтво про вакцинацію, а згодом буде і COVID-сертифікат) підтягується з електронної системи охорони здоров’я.
       
        Тому важливо, щоб цю інформацію туди внесли правильно і в повному обсязі.
       
        «Щоб перевірити, чи внесли дані про вашу вакцинацію, потрібно звернутися до лікаря, з яким уклали декларацію, - роз’яснюють у Національній службі здоров’я України. - Йому можна просто зателефонувати, не обов’язково приходити на прийом. Ваш сімейний лікар має право бачити в електронній системі охорони здоров'я всі дані про вакцинацію. На основі цих даних лікар виписує міжнародне свідоцтво про вакцинацію».
       
        Якщо лікар не бачить в електронній системі даних про вакцинацію, або ж вони неповні чи неправильно внесені, вам слід звернутися до пункту, де ви робили вакцинацію. Щоб внести, або скорегувати дані. З собою потрібно мати паспорт або інший документ, який посвідчує особу.
       
        Внести чи виправити дані про вакцинацію має той лікар, який її проводив у пункті щеплення. Якщо щеплення пацієнт робив у свого сімейного лікаря - потрібно звертатися до нього.
       
        Джерело інформації: Сайт Харківської обласної державної адміністрації
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання