Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Оглядовий майданчик - це тільки початок робіт у Держпромі. Олександр Скакун

    На Харківщині до 30-річчя Незалежності України відкрили оглядовий майданчик на Держпромі.
       
        Захід відбувся за участю т.в.о. голови Харківської обласної державної адміністрації Олександра Скакуна та голови Харківської обласної ради Тетяни Єгорової-Луценко.
       
        Олександр Скакун під час відкриття об’єкту зазначив, що оглядовий майданчик - це тільки початок робіт у Держпромі. І необхідно якомога швидше відновити роботи щодо внесення будівлі до переліку спадщини ЮНЕСКО.
       
        «Оглядовий майданчик - це дійсно дуже класний подарунок для міста та для Слобожанщини. Але хочу вам сказати, що це тільки початок нашої великої роботи щодо цієї будівлі. Ми із завтра починаємо велику роботу щодо внесення будівлі до переліку ЮНЕСКО. Ми вже зараз розуміємо розміри необхідного фінансування. Розглянемо всі ці питання і, я думаю, вже в найкоротший термін зробимо все, щоб Держпром мав належний вигляд. Не тільки тут, на оглядовому майданчику, а в цілому, в усій будівлі», – зазначив т.в.о. голови Харківської облдержадміністрації.
       
        Тетяна Єгорова-Луценко подякувала всім, причетним до робіт на оглядовому майданчику, від будівельників до проєктантів, та зазначила, що роботи виконувались у межах Програми Президента України «Велике будівництво» і були виконані вчасно.
       
        «Ця локація буде ще однією перлиною нашої Харківщини. Тому що всі жителі нашого регіону і його гості зможуть із задоволенням оглянути найбільшу площу в Європі та інші локації. Звісно, дуже символічно, що цей оглядовий майданчик відкривається сьогодні, у 30-річчя Незалежності України. Ба більше, це один з об’єктів Програми Президента «Велике будівництво». І я впевнена, що у межах цієї Програми в регіоні з’являться ще багато об’єктів, які стануть перлинами нашої Харківщини», - розповіла Тетяна Єгорова-Луценко.
       
        На оглядовому майданчику в Держпромі облаштували дві локації: внутрішнє приміщення, де можна організовувати тематичні заходи (наразі тут влаштована туристична експозиція), та зону на даху 12-го поверху будівлі. Тут повністю провели реконструкцію, влаштували металевий паркан, скляну огорожу та встановили бінокль. Також у межах реконструкції у під’їзді, де розташовується локація (6 під’їзд), замінили ліфт на автентичний.
       
        Для жителів та гостей міста Харкова оглядовий майданчик буде доступний за попереднім записом та працюватиме з 10 до 19. Наразі вхід на локацію безкоштовний.
       
        Для реєстрації переходьте на сайт.
       
       
       
        Джерело інформації: Сайт Харківської обласної державної адміністрації
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання