Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Привітання до свята 1 вересня!

    Дорогі діти, вчителі, батьки!

     

    Щиро вітаю всіх Вас із традиційним вересневим святом – Днем знань.

     

    Перше вересня - завжди особливий і хвилюючий момент для кожного із нас: і для першокласників, які вперше переступають поріг школи, і для випускників, для яких цей навчальний рік стане останнім; для батьків, які хвилюються не менш ніж учні, і для вчителів, які щоденно віддають свої знання, навчають та виховують.

     

    Розпочинається новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової і часто нелегкої дороги – дороги до знань, до нових звершень. У цей святковий день від всієї душі хочеться побажати усім учням успіхів в освітньому процесі, гарних оцінок, цікавих занять, вірних товаришів. Нехай світлим, радісним і плідним буде кожен ваш день, кожен крок. Ростіть здоровими, досягайте високих результатів у навчанні, будьте активними у громадському житті.

     

    Щира вдячність Вам, дорогі педагоги, за самовіддану працю, за тепло ваших сердець та ваш внесок у розвиток підростаючого покоління, за яким стоїть майбутнє нашої держави. Натхнення Вам, мудрості і терпіння в нелегкій справі навчання та виховання підростаючого покоління.

     

    Зі святом Вас усіх – із Днем знань. З початком нового 2021/2022 навчального року!

     

    Заступник голови Богодухівської

    районної державної адміністрації                                                                                               Юрій КУЗУБ

     

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання