Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    На Харківщині вшанували пам'ять партизанів

    22 вересня в області проходять пам'ятні заходи з нагоди Дня партизанської слави.
       
        На Меморіалі Слави в Лісопарку пройшла урочиста церемонія покладання квітів з нагоди 78-ї річниці визволення Харківської області від нацистських загарбників та Дня партизанської слави. Участь у церемонії взяв заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Михайло Черняк.
       
        «Коли партизанський рух в Україні набув масового характеру, весь Харківський регіон тоді проявив мужність і стійкість у боротьбі з ворогом: народне ополчення, партизанські загони, антинацистські групи. Кожного дня вони наближали перемогу. Залишилося багато родин колишніх партизанів-підпільників, які зберігають пам'ять про них не лише на фото, а й у серці. Нам усім треба пам’ятати подвиг підпільників. Висловлюємо величезну подяку за те, що вони здійснили», - зазначив Михайло Черняк.
       
        Також у заході взяли участь представники обласної та міської влади, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, представники дипломатичних установ, розташованих на території Харківської області, представники Харківського гарнізону, духовенства, об'єднань громадян і мешканці Харкова.
       
        Присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять партизанів. Також на честь підпільників пролунали залпи військового салюту.
       
        Джерело інформації: Сайт Харківської обласної державної адміністрації
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання