Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Більшість освітніх закладів Харківщини готові працювати в умовах нових карантинних обмежень - Черняк

    У Харківській області вакциновано 75% освітян. Про це повідомив 22 вересня на брифінгу заступник голови ХОДА Михайло Черняк, коментуючи введення з 23 вересня жовтої зони епіднебезпеки.
       
        «Щодо того, як працюватимуть у «жовтій» зоні заклади середньої і дошкільної освіти, ми чекаємо відповідних рішень від Уряду, і тоді про них поінформуємо. Більшість закладів на території Харкова й області готові працювати в умовах нових обмежень», - зазначив Михайло Черняк.
       
        За його словами, на сьогодні в регіоні понад 415 закладів дошкільної освіти вже мають 80% охоплення вакцинацією співробітників. Із 698 закладів середньої освіти, які працюють на Харківщині, 614 уже також мають 80% вакцинованих колективів, у решті триває робота й більшість із них наразі перетнула позначку 50%.
       
        «На кінець цього дня буде зрозуміла кількість закладів дошкільної та середньої освіти, які не відповідатимуть вимогам «жовтої» зони. Сьогодні на ранок це було понад 100 закладів. У кількох районах області цю роботу не було доведено до кінця. Наприклад, по місту Харкову та Ізюмському району всі школи вакцинували свої колективи, у Красноградському районі залишився 1 заклад і до кінця дня там також завершать вакцинацію. По 5 закладів, що не досягли 80% вакцинації співробітників, мали Чугуївський і Лозівський райони», - розповів заступник голови Харківської ОДА.
       
        Також він зазначив, що в половині закладів фахової передвищої освіти області вакциновано більше 80% співробітників. При цьому всі профтехучилища Харківщини пройшли вакцинацію.
       
        «Сьогодні триває робота по закладах вищої освіти, їх керівники дослухалися. Зокрема, у Медичному університеті скоро буде 100% вакцинованих співробітників. Це є знаковим, показовим для інших колег», - підкреслив заступник голови Харківської ОДА.
       
        Джерело інформації: Сайт Харківської обласної державної адміністрації
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання