Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    День влади у громаді у Гутах

    4 березня 2013 року, продовжуючи зустрічі з жителями громад району в рамках «Днів влади у громаді», голова райдержадміністрації В.М.Бєлий відвідав Гутянську селищну раду. На зустрічі були також присутні заступники голови райдержадміністрації Сизоненко О.В. та Юрченко О.В., керівники деяких підприємств, установ і організацій.

    На початку зустрічі слово взяв селищний голова Дьомін В.І., який проінформував присутніх про все зроблене за час, що минув з останньої зустрічі з очільником району.

    Виконання бюджету селищної ради за 2012 рік становить 97,6%. Всі кошти були використані за цільовим призначенням.

    З травня 2012 року відновило свою роботу КП «Джерельне». Закінчено проведення газопроводу високого тиску до с. Першотравневе. Проведений ремонт Гутянської АСМ. Спиляно понад 25 аварійних дерев.

    У майбутньому планується ремонт другого корпусу Гутянського ДНЗ, опалювальної системи Гутянського будинку культури, заміна водогонів.

    «Громада наша повністю дієздатна, тож можемо вирішувати свої проблеми», - зауважив у кінці селищний голова.

    Після виступу Дьоміна В.І. слово взяв голова райдержадміністрації Бєлий В.М.

    «Завжди, коли приїжджаю до будь-якого населеного пункту, дякую людям, що приходять на зустрічі, беруть активну участь у житті громади», - акцентував він. «Що стосується вашої громади, то я бачу, що робота ведеться. Повірте, я буду вимагати від вашої селищної ради, щоб вони закінчили розпочату роботу».

    Обговорювали на цій зустрічі питання вивозу твердих побутових відходів, спиляння аварійних дерев, підвозу дітей до Гутянської ЗОШ.

    Жодне звернення того дня не було залишено без уваги. Усі, хто звернувся, одержали роз’яснення.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання