Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    На Харківщині запрацювали мобільні групи з контролю за дотриманням карантинних вимог

    Про це повідомив заступник голови Михайло Черняк під час брифінгу 6 жовтня.
       
        Він зазначив, що на території області та міста Харкова з 4 жовтня працюють 17 мобільних бригад, до складу яких увійшли представники Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області та Головного управління Національної поліції України в Харківській області.
       
        «Уже понад 80 протоколів виписано щодо порушень карантинних обмежень. Ця робота буде тривати, буде підсилена. Ми бачимо, що люди часто-густо не дотримуються вимог карантинних обмежень: соціальної дистанції, проведення заходів, дотримання маскового режиму. Лише карантинні обмеження можуть нам допомогти пережити цю хвилю пандемії», - наголосив Михайло Черняк.
       
        Рішення про роботу мобільних груп ухвалили за результатами робочої наради, яка відбулася 1 жовтня під керівництвом т. в. о. голови Харківської ОДА Олександра Скакуна. У Головному управлінні Держпродспоживслужби в Харківській області відзначили, що порушення виявили в закладах громадського харчування, торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами, перукарнях тощо.
       
        «Здебільшого такі порушення: відсутність маркування для дотримання дистанції, недотримання маскового режиму, непроведення температурного скринінгу працівникам, відсутність антисептиків для відвідувачів та інше. Наголошуємо, що контроль за дотримання карантинних заходів триває», - зауважили в Головному управлінні Держпродспоживслужби в Харківській області.
       
        Джерело інформації: Сайт Харківської обласної державної адміністрації
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання